Search:

Home > GENERAL > Agriculture > Equipment and Machinery

mesin jahit tepi kawan paling murah malaysia RM 465.00

Poster:infarewings (My homepage) (See my listing)
Date:Monday 27-Feb-2012 9:19am
Send me message

Phone:60103148282
Email:infarsewings@gmail.com
Address:No: A-3-0 Jalan 6/18d, Taman Mastiara, 51200 Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur
Location:Kuala Lumpur
Brand new item:YES
Delivery note:cash on delivery cod

Hi Kawan ,
Kami ada Mesin jahit tepi yang sangat cute tapi tahan lama , di jual sejak tahun 1990 lagi. Tapi pada masa itu mesin ini masih kurang stabil.
Tapi sekarang mesin ini adalah Edisi yang ke-tiga. Cantik, comel, cute dan cantikk ....

Kalau anda ada minat sila hubungi saya. Eric

=Jenama 'KAWAN' ;(Trademark Kami Sendiri)
=Model: Fn2
=Jaminan setahun.
=tiga benang
=mudah alih

website: http://infarsewings.tripod.com/





kami adalah company mesin jahit selama 20 tahun.Kami menawarkan harga yang paling murah pada mesin jahit yang berquality tinggi....!! kami juga menjual pelbagai jenama mesin jahit seperti Janome, Toyota, Tajima, Singer, Elna, Juki, Brother, Jack, Babylock, Okurma, Siruba, Elestr, Akora, Kawan, Clothes Presses Steam,smooking machine.
dari Eric 010-314 8282



Add to Watchlist

Email to friend

Report



Questions and comments

   
infarewings:can i join your company...share holder...call me.tq
- (Monday 27-Feb-2012 9:22am)
rosmaini omar:saya di kedah, bleh hantar tak? harga + kos hantar brape? tq - (Tuesday 04-Sep-2012 11:29pm)
Eric:saya ada di penang , sila call saya..010-3148282 - (Friday 07-Sep-2012 12:10pm)
nor:saya di perak, leh hntar? harga & kos hantr brape? - (Sunday 30-Sep-2012 8:53am)
Zai:Hai, sy berminat dengan mesin ni, sy di tawau, Sabah, berapa kos penghantaran? - (Wednesday 10-Oct-2012 12:47am)
anis:maaf, kalau hantar ke pahang berapa? - (Thursday 18-Oct-2012 2:42pm)
rena:hi, masih ada stock mesin jahit tepi kawan, blh tanya berapa harga sekarang - (Wednesday 28-Nov-2012 1:45pm)
zue:ada stok lagi ker? pm me plz zuenena@gmail.com - (Wednesday 26-Dec-2012 4:18pm)
nora:Nak tgk mesin ni camane? Blh dtg rumah atau sy g kedai? - (Friday 11-Jan-2013 11:42am)
su:saya nk la mesin ni berapa kosnyer saya di kuantan - (Thursday 14-Feb-2013 1:20pm)
eba:berapa harga mesin jahit ni?saya kt wangsa maju kl. plz let me know ASAP. my email add : chillz84@yahoo.com - (Friday 22-Feb-2013 10:26am)
isha:hi saya berminat dengan mesin jahit tepi ni..
saya tinggal di danau kota..boleh buat penghantaran dan email harga?? lunaticleo7@yahoo.com - (Sunday 17-Mar-2013 1:51pm)
zaydda:hi. sy d dungun, terengganu. masih ada lg ke msn ni? blh hntr k sini tk? - (Sunday 05-May-2013 7:17pm)
jue:saya berminat dgn mesin ni..sy kota marudu sabah..ada wakil penjual ke di Sabah?.. berapa harga? - (Saturday 13-Jul-2013 9:11pm)
Dora:Saya nak 1 mesin jahit tepi ni, sy kat Johor Bahru, boleh hantar on COD basis tak? - (Monday 09-Sep-2013 11:31am)
ira:Saya berminat nak beli..stok ada lagi?? - (Thursday 12-Sep-2013 12:23pm)
mas:Hai..kalau saya berminat saya boleh hubungi encik kan? - (Monday 16-Sep-2013 7:32pm)
rieda:macam mana nk beli mesen ni??? saya tinggal di seremban - (Wednesday 18-Sep-2013 2:32pm)
Marcel:Saya mahu jadi ejen(jual mesin jahit) di kawasan kudat sabah atau seluruh Sabah. Tolong bagi panduannya . terima kasih. - (Wednesday 18-Sep-2013 3:51pm)
Marcel:sori, lupa bagi emel add... celvin5333@gmail.com - (Wednesday 18-Sep-2013 3:53pm)
liza:mesin jahit ni boleh guna untuk jahit tepi tudung juga kew...leh email harga shamliz8288@yahoo.com - (Wednesday 09-Oct-2013 2:06pm)
Mohamad Senu Ras:Hi, Eric, saya ingin membeli mesin jahit tepi KAWAN. Boleh email saya cara pembayaran dan penghantaran ke Sibu, Sarawak. jangan lupa senarai harga mesin jahit tepi yg lain. email kamei43@yahoo.com. tq. - (Thursday 24-Oct-2013 3:57pm)

Name:
Message or Question:
Security code: